.

Wonen aan Maas en Roer

Roerdelta

.

Het nieuwe hart van historisch Roermond

Klaar voor het vervolg!

Het gezellige woongebied Roerdelta is inmiddels een begrip in de wijde omgeving van Roermond. De eerste buurtjes zijn inmiddels al enkele jaren bewoond door blije gezinnen die overal vandaan komen. Ze genieten van hun moderne huizen aan prachtige groene lanen, zo dicht bij de binnenstad én de Maas! En nu gaan we door met het vervolg richting de Maas! De unieke locatie aan het water en de jachthaven maakt van deze tweede fase een prachtige nieuwe woonplek.

Op dit moment zijn we, samen met bureau KCAP, bezig het stedenbouwkundig plan vorm te geven. Alle woningen laten we maximaal profiteren van de unieke kwaliteiten van dit gebied, of ze nu direct aan het water liggen of op iets meer afstand. Helaas is het ontwerp nog niet door de gemeenteraad vastgesteld en verwachten wij begin 2024 het stedenbouwkundig plan gereed te hebben. Hierbij zullen wij ook de eerste beelden van de woningen te laten zien. Eén ding beloven we alvast. Roerdelta II wordt fantastisch!

Interesse en op de hoogte blijven?

Schrijf nu in!

Wat is er al gebouwd?

Roerdelta nu

Roerdelta is al enkele jaren een begrip. Kijk maar eens naar al die prachtige lanen en straten tussen binnenstad en Maas!

Wat komt eraan?

Roerdelta straks

Eén ding kunnen we al wel verklappen over Roerdelta II: er komen unieke plekjes direct aan het water.

Bourgondische stad aan de Maas

Roermond

Zeg je Roermond, dan zeg je sfeer. Een prachtig stadshart, de charmante pandjes. Of geniet van de rust die regeert rond de Maas!

Ontmoet Roerdelta

Aangenaam, dit is Roerdelta. De plek waar alles elkaar ontmoet. Het leven van de stad en de rust aan het water. Omdat een droomhuis nooit in één smaak komt, hebben de buurtjes tussen de Maas en hartje Roermond straks een uniek karakter. Zoek je een huis aan het water, een stadswoning of een luxe appartement? Wil je aan de jachthaven of meer richting de binnenstad wonen? Je vindt het straks allemaal in de nieuwe fasen van Roerdelta.

Nieuws & ontwikkelingen op Roerdelta

Akkoord bewoonbare dijk Roerdelta
16-07-2020
Start bouw 19 appartementen Lindanus Zuid
11-06-2020
Opleveringen 't Bastion gestart
17-05-2020
Tweede fase trendy Roermondse stadswijk komt dichterbij
01-10-2019
HOOGSTE PUNT BEREIKT?!
01-09-2019
Bouwupdate Akcros III
01-08-2019